Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2019 22:37 - Седмото небе- Ганимед?
Автор: anansar Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2407 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След като преди десетина дни си правих регресия и получих видения за пристигането на Земята на същество кръстоска между извънземно и човек наречено Яред се разрових доста из интернет относно получената информация. Знанията ми по астрономия са трагични, по принцип никога не ме е влечала тази наука, поради липсата на каквато и да е практическа стойност в нея. Виж астрологията винаги съм я харесвал, макар да не ми е била никога специалност. 
Та.. ключът от палатката се крие в това, че въпросните извънземни имаха база на Ганимед, един от спътниците на Юпитер. По дани на Уикипедия Ганимед е най-големият спътник в Слънчевата система и е съставен главно от силикатни скали и лед. На повърхността му има ледена кора, плаваща върху течен океан. Ганимед е изграден от три слоя: сравнително малко по размери разтопено желязо с вероятни примеси на сяра ядро, обвито от силикатна мантия и повърхностна покривка от вода в течно и твърдо състояние. На повърхността на Ганимед се наблюдават два основни типа местности: стари и покрити с многобройни кратери тъмни области, и по-млади (но поне на 3 милиарда години) и по-светли райони с разломи и хребети. За разломите и хребетите се смята, че са с тектоничен произход – предполага се, че Ганимед има подвижни литосферни плочи, подобни на земните.  Възрастта на Ганимед е определена посредством измерване на гъстотата на кратерите на около 3 до 3,5 милиарда години. Наблюдава се наслагване на кратерите и разломите, което говори за значителната възраст на последните. Някои от кратерите са по-млади и на тях са видими следи от изхвърлен материал вследствие на удари. За разлика от кратерите на Луната на същата възраст, тези на Ганимед са гладки. При тях липсват пръстеновидни хребети и централна вдлъбнатина.
Тоест, на практика, спътникът е достатъчно стабилен, че да бъде изградена база там. Освен това има вода, от която може да се получава чрез разлагане кислород за дишане и водород, който може да служи за гориво.
Има и геотермална енергия.
И изведнъж. видяното по време на регресията започна да ми изглежда една идея по-логично.
Нещо повече, като пуснах в гугъл името на двамата персонажа от регресията ми, излязоха смислени резултати. Джаху, както беше името на обикновения човек означава на древноегипетски "ибис", което е речна птица. Има логика, човекът живееше в близост до река. Виж ако се казваше "орел" щеше да е странно.
Другият персонаж от видението ми беше получовек-полуизвънземен наречен Яред. В Библията се споменава персонаж, наречен Иаред, който е баща на известния Енох, онзи дето общува с ангелите и отива на небето. Предполагам Енох също е бил "конструкт" , кръстоска между извънземна и човешка ДНК  или както беше наречен във виденията ми "нефилим".  Според Библията, "нефилимите" са създания, получени след като "от небето паднали ангели" взели човешки жени. По принцип "паднали ангели" се споменава в негативен контекст. Но също така трябва да се отбележи, че Библията е и доста късно събрана в писмен вид митология. Дали са "паднали" тези ангели или просто са се "спуснали" от небето? Кацнали? 
И друго- нали сам Бог живее на "седмото небе".
Какво е разбрал древният човек под "небе" не е много ясно. Ама ако почнем да броим орбитите на планетите и спътниците в посока края на Слънчевата система се получава така:
1.Луна,
2.Марс ( той има два изключително малки спътника, които са вероятно прихванати от гравитацията му астероиди),
3. Астероиден пояс/ Разрушената планета Фаетон,
4. Юпитер,
5. Йо
6. Европа
7. Ганимед. 

За това си мисля- Сънният съветник отказа да ми разкрие името на цивилизацията, създала и изпратила на земята Яред. Както (надявам се) сте прочели- гласът просто отрече това да са асгардите/високите нордически извънземни описавни от контактьорите. Но си мисля друго- имайки се предвид библейското име , това, че Ганимед се връзва с идеята за "седмо небе", както и легендата за нефилимите- дали в регресията си не съм видял "елохим"? 

Снимка: Спътниците на Юпитерimage



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anansar
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 43841
Постинги: 19
Коментари: 12
Гласове: 81
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930